From Russia with love
wat fijn om iets te lezen! de kop is er af, de eerste week voorbij. jullie hebben nu al mooie ervaringen opgedaan. ik denk, dat er nog vele zullen volgen!!
we mailen.
groetjes en dikke xx
ook wÃj zaten te 'wachten' op een bericht! Jullie kunnen nu al je diensten aanbieden aan reisgidsenmakers....haha. Mooi omschrijvingen in een voor ons verre wereld.
ga zo door!
B&B
Mooi om een berichtje van jullie te zien en zo te lezen is het enorm gezellig daar ;). Veel plezier met jullie tweeen voor de verdere reis!
x
Leuk om jullie verhalen te lezen!
Goede reis in de trein! We zijn benieuwd hoe dat is!
Tante Stien en ik zijn ook in Moskow geweest, maar onze ervaringen waren anders.
Je moest wel oppassen met de Sigeuners, maar de andere Russen waren behulpzaam en vriendelijk en niet gomercieel, maar dat was in 2002, ze zijn nu misschien wel verbitterd geworden.
De metro was een belevenis, luxe stations en waardelose oude treinen, bonken en schudden.
Daarna zijn we naar Novgarot en naar Sint Petersburg geweest.
Fijn om wat van jullie te horen! Jullie hebben al heel wat gezien in die ene week. Ik dacht altijd dat de Russen vriendelijk waren maar dat valt dus tegen.
Blij dat ik daar niet in mijn bakje hoef te rijden, lijkt me doodeng. Hij is trouwens vandaag weer voor 'n jaartje goedgekeurd, hoera! Jullie krijgen de groeten van de familie uit Meppel.
Ben benieuwd naar de volgende ervaringen.
Pas goed op jezelf en elkaar! Dikke tuut XX
Leuk om jullie Rusland-ervaringen te lezen. Ook leuk dat jullie de hond "jochie" gezien hebben. We hadden het verhaal achter de hond een keer gezien op een documentaire van Jelle Brandt Corstius. Heel veel plezier met het vervolg van de reis!
xxx van ons.
He Chris en Linda,
Leuk om jullie ervaringen te lezen!
Ik zit nu op het werk, zo weer lesgeven aan die pubers!
Veel liefs,
Helene
En nu maar hopen dat de russen in de trein wat vriendelijker zijn.......
Maar evengoed mooie, lyrisch omschreven, ervaringen waar je later toch vast om kunt lachen. Ben benieuwd naar het volgende verslag, over de treinreis
Dat ze niet vriendelijk waren in deze contereien heb ik inderdaad al in litouwen ervaren. Nu maar eens kijken hoe jullie chinees is ;) Geniet van de treinreis!
Groetjes uit Nicaraqua
Hoi Linda en Chris.
De eerste verhalen zijn al weer leuk om te lezen.
We zijn benieuwd naar de foto's.
Veel plezier and take care.
Groeten Anton en susan
Ik hoor het al, Moskou is geen geschikte plek voor een mannenweekend. Wordt het toch weer drenthe.
x
Mooie verhalen! Ben ook benieuwd naar de foto's. Zag toevallig deze week een stukje over de trein op tv. Dat zag er prachtig uit! Geniet er van!
Liefs Nynke