Linda-Chris.reismee.nl

Wist u dat...

Wist u dat... - wij op de helft van onze reis zitten?(ongeveer...) - wij inmiddels al 19.246 km over land en 7.181 km per lucht hebben afgelegd? - al 10 landen hebben bezocht? - het reizen nog steeds erg leuk vinden? - uit een tas leven eigenlijk heel fijn is? (wat trek ik aan vandaag wordt een stuk makkelijker: wat is er nog schoon?) - (bijna) elke dag rijst eten nog steeds niet verveeld? - we soms kaas, hagelslag, bruin brood, drop, kroketten, biba's en donkere chocolade missen? - naast eten natuurlijk ook de familie en vrienden soms missen ;))) ? - 4,5 maand zonder make-up en gel eigenlijk best lekker is? - we al 4,5 maand geen telefoon hebben gehoord en eigenlijk niet meer weten hoe onze ringtone klinkt? - de keren dat we de wekker hebben moeten zetten op 2 handen te tellen is? - ons haar meerdere tinten lichter geworden is? - we ons nog afvragen of we nog wel weten hoe we moeten auto rijden?

Albert Snijders

Mis je de kruidnoten ook? Wij hebben ze in ieder geval al weer op de kast staan.

Albert

Tiny en Robert

Nog steeds elkaar de haren niet uit het hoofd trekken(hoort die er ook bij ;)). Nee super dat jullie het zo fijn hebben! Geniet van Singapore!!

Tante Stien en oom Kees

Beste Chris en Linda,
Auto rijden is net als fietsen, je verleerd het nooit.
We vinden het geweldig, wat jullie doen, maar kom maar terug in het voorjaar, een kou is zo gevat.
Groetjes.

mama/maria

Wat een afstanden en wat een indrukken!! Kan me voorstellen dat het reizen niet verveelt!
Dacht trouwens dat jullie al ver over de helft zitten, jullie zijn al bijna 5 maanden op reis.
Zit er in Singapore niet een Lidl voor de drop, kaas etc :)
Veel plezier daar en take care, XX

Hélène

Haha, echt super grappig dit!
Heel herkenbaar ;-)
Veel liefs uit NC,
Hélène & Olivier

Belgin Arslan

Hé Linda,
Wat is of zijn "biba's"?
Maar liverd wij missen je nog elke dag!!!
Geniet nog even, voor dat je weet zit je
weer achter pepernoten en paaseiren!!

Daniëlle

Hoi hoi,

Wij zijn inmiddels al weer 3 weken thuis :s voor ons is het gewone leven weer begonnen.

mmmmmm biba's ;) Lekker hoor een bitterballetje.

In Shangri La hebben wij verse stroopwafels gegeten en die waren lekker :D (zo veel lekkere dingen gegeten daar en in de rest van China)

Nogmaals nog heel veel plezier met de rest van jullie reis!

Caroline

Haha grappig vooral het autorijden!
Zal je gelijk een smsje sturen! Weet je weer hoe dat klinkt ;)

Liefs Caroline en Maarten natuurlijk!

Rita scheven (collega gem. Emmen)

Hallo Linda en Chris.
Jullie zijn al op de helft las ik net. Zelf zit ik nu ik Cameron Highlands . Ook ik ben op de helft van mijn reis door Maleisië. ( maar dan veel korter) Volgende week vliegen we richting Borneo .
Ik lag net lekker op bed en dacht: laat ik eens kijken of Linda ook een site heeft aangemaakt ?
Straks ga ik je verhalen lezen en de foto's bekijken.
Groetjes Rita
Ritascheven-maleisie.reismee.nl

Klaas

wist je dat..
..het in nederland veel regent
..het alweer koud wordt
..dat de gordijnen dicht kunnen 's avonds
..ik leef uit een 1 kledingkast
..het meestal schoon is
..ik jullie veel plezier wens
..Chris heel romantisch is

De Stammetjes

En en, Tioman al bezocht? Ben heel benieuwd hoe jullie het daar vonden en of het er nog steeds zo ongerept is of dat het toerisme het heeft gewonnen. Hebben jullie wel de wandeling dwars over gedaan?