Pingyao en Xi'an
Wat weer een boeiend verhaal, jullie maken wat mee hoor! Om jaloers op te worden.
En Linnie-Z, famous all over the world, grappig!
Pas goed op elkaar en blijf vooral genieten!
We mailen XX
Hoi Linda en Chris,
We keken al enorm uit naar China maar we krijgen nu meer en meer zin in onze reis naar China. Helemaal top jullie verhalen en foto's.
Geniet van ieder moment.
Daan
Dat bed ziet er inderdaad heerlijk uit! Beter dan de eerste foto waar Chris op staat ;) Hoe is het weer daar? Is het vooral smog boven de stad of is het nog wat donker? Heel bijzonder om allemaal te zien en mee te maken lijkt mij!
X Nynke
He Chris en Linnie-Z,
Mooie verhalen en nog mooiere foto´s. Een goede tijdsbesteding nu het hier in Spanje 40 graden is en buiten daarom vrij ondragelijk. Chris, ik mail je in NL even terug!
Heel veel plezier daar, geniet en keep the stories coming!
Jasper (en el cabra blanco/rojo, Tjerk)
Ongelofelijk, wat een mooi land is Nederland toch. Iedere keer doen we weer nieuwe indrukken op en verbazen wij ons over wat we na de volgende bocht zien. Na een lange reis van 1.5 uur in een royale, doch warme, bus, waarbij wij een geweldig stukje architectuur/vakmanschap/ingenieus huzarenstukje genaamd de Afsluitdijk moesten oversteken, kwamen wij in een bijzonder deel van dit prachtige land. De mensen spraken wat vreemd, maar waren allervriendelijkst, en de bewegwijzering was soms wat lastig te lezen, maar het friese land is zeker de moeite waard. Met onze eigen hostel verbleven wij in het Gaasterland op een camping, met alleraardigste buren die uit Slootdorp bleken te komen. Twee dagen hebben wij deze mooie streek op de fietsen doorkruist, waarbij wij over wildroosters moesten, langs mooie wateren. Dit alles onder een dikke laag zonnebrand, want met een heerlijk windje en een temperatuur van een graad of 30 voel je soms niet dat je verbrandt. Helaas was ons verblijf hier van een te korte duur en moesten wij opnieuw over de Afsluitdijk om terug te keren naar een andere prachtige streek, met polders, duinen en strand...en helaas ook weer werk!
Kanjers, met een dikke knipoog en veel groetjes, tot het volgende verslag
Geniet van het vervolg en de natuur die nu komen gaat!
Met veel plezier lees ik jullie verhalen en bekijk ik de foto's.
Blijf genieten.
Wat een leuk verhaal weer. Volgens mij moeten we dat ook een keer zien. Maar 3 hoog in de trein zie ik niet zo zitten.
Xi'an staat bij ons al op de planning.
Geniet ze!
Leuke berichten en foto's! Jullie reizen wel in een behoorlijk tempo, niet te snel terugkomen hè ;)
hoi halve chinezen. Jullie beginnen het land al aardig te kennen! Wat een belevenissen.
Ik zal jullie site toch maar even doorgeven aan Jos Lie.
Kan ie zich alvast voorbereiden, ha ha.
We "reizen" met veel plezier met jullie mee.
groeten en dikke xx, Nic en Rita